Discover Philadelphia – Dutch Visitor Essentials

Start hier uw Amerikaanse avontuur

World Heritage City logo

Philadelphia, de enige stad die werelderfgoed is in Amerika, vormt de kern van dit alles. Het is gemakkelijk en betaalbaar om er te komen. Deze stad komt op de 5e plaats wat aantal inwoners betreft en ligt handig dichtbij in het noordoosten van de Verenigde Staten; met de trein is het slechts anderhalf uur naar New York City en twee uur naar Washington D.C.

Vanaf de internationale luchthaven van Philadelphia gaan elke dag 500 vluchten naar meer dan 120 steden over de hele wereld. Het regionale openbaar vervoer – dat nationaal op de tweede plaats staat van steden met meer dan 1 miljoen inwoners – zorgt voor snel en gemakkelijk transport vanuit de omliggende metropool naar de stad.

Philadelphia is een fascinerende 21e-eeuwse stad waar een bloeiende geïnspireerde, jonge, creatieve cultuur hand in hand gaat met innovatie en educatie. Met een spirit van onafhankelijkheid schenken de stad en de regio nieuw leven aan een nieuwe generatie energieke mensen die deze moderne Renaissance stad creëren.

Voel wat het betekent om een inwoner van dit Philadelphia te zijn terwijl u door de straten loopt en u onderdompelt in de bruisende oude en nieuwe wereld van Amerika. Schilderachtige, vriendelijke straten lopen langs parken, rivieren, winkels, straatkunst, restaurants en museums.

Shopping

Shopping

Lees verder

Basisinfo voor bezoekers

Basisinfo voor bezoekers

Lees verder

Bezoekerscentra

Bezoekerscentra

Lees verder

Hotel reserveren

Hotel reserveren

Lees verder


Register & Save

Register with DiscoverPHL.com for free to save your favorites for future visits

View My List

See what you've added to "Favorites"